Teambuilding

Si želite učinkovitega druženja s sodelavci?

Vas vsakodnevne službene obveznosti oddaljujejo?

Si želite res učinkovitega druženja s sodelavci?

 

Potem je Kadring pravi naslov za vas. Zakaj?

Naš teambuilding program ni namenjen samo druženju, temveč poglobljeni analizi timske dinamike in posameznikovega vedenjskega potenciala.

Timske naloge so premišljeno zasnovane, tako da omogočajo analizo timskih vlog po Belbinu, hkrati pa so tako dinamične, da zaposlene sproščajo in zabavajo.

Program vključuje tudi naloge z vidika razvoja podjetja, strategije in uvajanja sistema izboljšav – dodana vrednost za podjetje so ideje, ki se ustvarjajo s skozi reševanje timskih nalog.
Želite izboljšali komunikacijo med zaposlenimi? Želite dvigniti moralo in vzdušje? Želite več inovativnosti in krativnosti od svoje ekipe? Bi radi, da se sodelavci bolje razumejo? Da bolje razumejo prednosti, slabosti in interese drug drugega?

Naš program teambuildinga bo povečal stopnjo zaupanja med zaposlenimi! 

Naši TOP Teambuildingi

Partizanska pohorska avantura

Program partizanske pohorske avanture se odvija v čudovitem okolju sproščujočega Pohorja, natančneje na Treh Kraljih. Udeleženci se v ekipah pomerijo v različnih aktivnostih, ki so namenjene združevanju timov, obenem se skozi aktivnosti seznanijo s partizansko kulturo in njeno dediščino na tem delu Pohorja. Partizani in partizanke si to avanturo zagotovo zapomnijo!

Zimska olimpijada

Zimska olimpijada se odvija v čudovitem okolju družinskega smučišča na Treh Kraljih. Udeleženci se v ekipah pomerijo v različnih zimskih preizkušnjah, ki so namenjene združevanju timov. Lahko vijugate po belih strminah ali pa snežaku nataknete korenčkast nos. Kot se za pravo zimsko olimpijado spodobi, tudi pri nas najboljši prejmejo medalje!

Poletna olimpijada

Poletna olimpijada poteka na Treh Kraljih, se pa vedno in z veseljem prilagodimo vašim željam. Ekipne igre zbudijo tekmovalni duh tudi v tistih najbolj zadržanih članih ekipe. Od storž-streljanja v tarče do smučanja po travi … dolgačs vam zagotovo ne bo. Hkrati pa se s premišljeno izbranimi igrami gradi timska dinamika v ekipi. Na plan stopijo tudi šibke točke ekipe, ki jih s pomočjo mentorja prepoznate in izboljšate.

Pastirski HIGH-TECH v naravi

Pastirski high-tech teambuilding se odvija v naravnem okolju Rogle. Ekipe se pomerijo v različnih aktivnostih, ki združujejo na eni strani neokrnjenost narave in na drugi moderno visoko tehnologijo. Od pastirske zabave do interaktivne predstavitve. Na voljo so številne aktivnosti: orientacijski treking, preživetje v naravi, polnjenje steklenic z “mlekom”, slalom s samokolnico, skakanje v vrečah, pastirska opravila malo drugače, zabijanje žebljev, polka, kamenčkanje … Če ste avanturisti in hkrati “high-tech freaki”, z izbiro tega programa zagotovo ne boste zgrešili.

Program ni namenjen samo druženju, temveč poglobljeni analizi timske dinamike in posameznikovega vedenjskega potenciala.

Timske naloge so premišljeno zasnovane, tako da omogočajo analizo timskih vlog po Belbinu, hkrati pa so tako dinamične, da zaposlene sproščajo in zabavajo.

Program vključuje tudi naloge z vidika razvoja podjetja, strategije in uvajanja sistema izboljšav – dodana vrednost za podjetje so ideje, ki se ustvarjajo s pomočjo posredovanih metod.

Zakaj je dobro, da se ekipa vsaj enkrat letno udeleži organiziranega teambuilding programa?

Cilji:

 • Vzpostaviti dobre medsebojne odnose.
 • Preizkusiti posameznikov način delovanja v timu (8 timskih vlog po Belbinu).
 • Analizirati vodstveni potencial posameznikov.
 • Analizirati sposobnost prilagajanja ciljev tima.
 • Postaviti udeležence pred izzive v smislu strateškega razmišljanja, strategije, kreativnosti, logike in prilagajanja.
 • Povečati pripadnost podjetju.

Namen:

 • Skozi druženje in družabne igre dvigniti timsko vzdušje med zaposlenimi.
 • Sprostitev skozi aktivnosti.
 • Analizirati potencial udeležencev za timsko delo v udejstvovanju v timskih izzivih.

Kaj je analiza tima?

V okviru teambuildinga izvedemo tudi ANALIZO TIMA, ki zajema:

 • pripravo in razdelitev vprašalnikov med zaposlene,
 • predstavitev rezultatov analize vodstvu podjetja,
 • izvedbo 2-urne delavnice za analizo tima,
 • razdelitev analiz vsem zaposlenim (vsakemu svojo).

V redni ponudbi imamo tri programe. Seveda vam po vaših željah in potrebah pripravimo popolnoma prilagojen program po meri!

Oglejte si naš promocijski letak

Želite podrobnejšo predstavitev naše ponudbe?

Pišite nam preko spodnjega kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo odgovorili.

V kolikor želite, da vas pokličemo, pustite tudi svojo kontaktno telefonsko številko.

Hvala.

Na voljo smo vam tudi na telefonski številki 02 80 55 200.