Vse informacije,

kijih potrebujete pri delu s kadri

Kakšni ukrepi se predlagajo pri zaščiti delovnih mest zaradi koronavirusa (COVID – 19)

Koronavirus (COVID-19) in ukrepi, sprejeti za omejitev širjenja koronavirusa, pomenijo veliko izgubo prometa za številna podjetja. Ta članek navaja ukrepe in so lahko v pomoč številnim podjetnikom, ki jih je prizadela kriza. Redno preverjajte posodobitve te strani.

Preberite več

Iščemo študentko ali študenta za pomoč pri delu v administraciji!

Si želiš delati v okolju, ki ceni zagnanost in željo po učenju? Želiš pridobivati nove izkušnje?  Te odlikujejo vrednote kot so natančnost, pogum, inovativnost, sodelovanje? POTEM BERI DALJE: Mlad in zagnan kolektiv podjetja Kadring te pričakuje! Z uspešnim delovanjem se namreč širi tudi naš obseg dela, predvsem na področju administrativne podpore, projektnega dela in organizacije. … Continued

Preberite več

6 najpogostejših vprašanj o varnosti in zdravju pri delu

Varnost in zdravje pri delu ni le obveznost podjetja, temveč tudi njegova konkurenčna prednost, če je pristop podjetja k varnosti in zdravju pri delu ustrezen.

Preberite več

Prijavi se na izobraževanje iz varstva pri delu in opravi izpit.

Od danes naprej je omogočen nov način prijav na usposabljanje iz varstva pri delu in to kar prek spletne strani www.kadring.si.

Preberite več

PKP8 je tukaj! Kakšne rešitve nam ponuja?

4. februarja, 2021

Državni zbor je na seji 3. 2. 2021 sprejel Zakon o dodatnih ukrepih za omilitev posledic COVID-19. Predstavljamo nekatere rešitve zakona, ki izhajajo iz besedila zakona, poslanega Državnemu svetu.

Preberite več

Krepimo našo ekipo!

26. januarja, 2021
Preberite več

Kaj prinaša PKP8?

21. januarja, 2021

Minister Cigler Kralj je na novinarski konferenci dne 19.1.2021 predstavil osmi proti korona paket, ki prinaša poudarek delovnim mestom oziroma zaposlitveni kondiciji podjetij.

Preberite več

Ste že oddali vlogo za vzdrževane družinske člane?

15. januarja, 2021

Delavec, ki med letom ni uveljavljal posebne olajšave za vzdrževane družinske člane, in delavec, ki želi medletno olajšavo spremeniti, mora na svoj pristojni finančni urad osebno ali po pošti oddati VLOGO ZA UVELJAVLJANJE POSEBNE OLAJŠAVE ZA VZDRŽEVANE DRUŽINSKE ČLANE PRI INFORMATIVNEM IZRAČUNU DOHODNINE.

Preberite več

Zmanjšan obseg dela: kako ukrepati?

Se soočate s težavami v poslovanju? Vam primanjkuje naročil in imate posledično zmanjšan obseg dela, pa ne veste, kako ukrepati? V nadaljevanju podajamo nekaj rešitev, pri izvedbi katerih vam lahko pomagajo naši pravni strokovnjaki.

Preberite več

PKP6

1. decembra, 2020

Predstavljamo kratko informacijo v zvezi z novim interventnim zakonom. Zakon o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije covid-19 oziroma #PKP6 je začel veljati 28. novembra 2020.

Preberite več