Menu

Kadrovska konferenca 2017

Praktično, poučno, sproščeno

Na Martinov četrtek in petek, 9. in 10. novembra 2017, se je odvilo že četrto srečanje kadrovikov na kadrovski konferenci ?Kako v Zrečah. Konferenca je udeležencem ponovno ponudila strokovno izkušnjo v sproščenem in prijetnem vzdušju. Udeleženci konference so na ?KAKO-ju ob bogatih prispevkih predavateljev pridobili novo in poglobili obstoječe znanje s kadrovskega področja.

Aktualno s področja delovnega prava, promocije zdravja in upravljanja talentov

Letošnja predavanja so bila razdeljena na trenutno aktualne tematske sklope s kadrovskega področja – delovno pravo, promocijo zdravja na delovnem mestu, bitko za kadre in zdravje na delovnem mestu. Predavatelji in strokovnjaki s posameznega področja so ob uporabi poučnih praktičnih primerov delili zanimiva dejstva in primere dobre prakse.

Ogled proizvodnje podjetja SwatyComet

Posebno doživetje je bil tudi obisk podjetja SwatyComet. Podjetje je za udeležence konference odprlo svoja vrata in omogočilo ogled proizvodnje. Ker je bilo zdravje na delovnem mestu ena izmed osrednjih tem dogodka, so zaposleni v podjetju predstavili tudi metodo ovrednotenja tveganj na delovnem mestu.

Izmenjava dobrih praks

Največja dodana vrednost dogodka je bila prav gotovo praktična izmenjava mnenj, dobrih praks in izkušenj s kolegi iz stroke, za kar nam ob hitrem tempu in obilici dela prepogosto zmanjka časa.

Vprašanja z odgovori

Foto utrinki KAKO 2017

Prelistajte časopis KAKO 2017

Veselimo se ponovne izmenjave izkušenj naslednje leto!