Menu

POMP 2014: Nagrajeno naše delo

26. 9. 2014

ZMAGOVALEC METALURG

V Ljubljani je potekal 5. POMP Forum, konferenca o trženju vsebin (content marketing). V tekmovalnem delu je izmed številnih prijavljenih internih časopisov žirija izbrala pet finalistov in na konferenci razglasila najboljšega, letos je zmagala interna revija v skupini Impol - Metalurg. Še posebej veseli smo bili tovrstnega priznanja, saj ravno letos, septembra, Metalurg praznuje 50 let izhajanja. 

Skupaj so prijavljena dela tekmovala v 10-ih različnih kategorijah. Kot so zapisali v Financah je žirija, ki jo je vodil Janko Zrim iz Tehnisa, nagradila projekte, ki niso le inovativni in kreativni, temveč tudi učinkoviti in dosegajo ali celo presegajo cilje dolgoročne komunikacijske, trženjske in poslovne cilje. Ocenjevali so predvsem to, kako relevantna je vsebina za ciljno publiko, ki ji je namenjena in kako učinkovito je uporabljena. V žiriji so bili tudi Darko Dujič iz Google Adriatics, Katja Kek iz Mercatorja, Nenad Senić iz Disputa, Slavimir Stojanovič iz Communisa DDB, Primož Žižek iz Elaborata in Primož Inkret iz PM, poslovnih medijev.  


Podjetje Kadring pripravlja revijo idejno in vsebinsko, skrbi pa tudi za njeno grafično podobo.


Več o dogodku in nagradi lahko preberete na spletni strani POMP Foruma.

Zadnjo številko revije Metalurg lahko prelistate tukaj.

Želite tudi vi interni medij, ki bo dosegal zastavljene komunikacijske cilje in bo odseval grafično podobo, ki bo pritegnila in navdušila bralce?

Pišite nam ali nas pokličite, z veseljem vam bomo svetovali!